Vinylgolv

Vinylgolv

Ska du göra en underbar förändring i ditt kök och anlägga ett vinylgolv så har du hamnat helt rätt. Vi tycker att det är jätteroligt att anlägga vinylgolv, stor förändring till ett litet pris. För att du ska spara tid har vi samlat vinylgolv från flera av de ledande byggvaruhusen som finns på nätet på ett och samma ställe.

Ett vinylgolv är ett plastgolv som enkelt sätts samman med klickfunktion. Det finns väldigt många fördelar med ett vinylgolv och några är:

  • Snyggt och naturligt.
  • Slitstarkt, håller sig snyggt år efter år.
  • Enkelt att underhålla.
  • Lätt att montera, svårt att göra fel.
  • De flesta vinylgolven är 100% vattentäta.

Som du vid det här laget kanske redan har förstått finns det oändligt med olika sorter av vinylgolv, både till hårdhet och utseende. Gällande hur hårt golvet skall vara kan du välja allt mellan mjuka golv till hårda golv. Det sista är betydligt vanligare då det håller bättre och lättare att hålla rent, blir inga repor. Utseendet har förbättrats jättemycket de sista åren då materialen blivit bättre och då det är plank som man lägger. Låt säga att vi ska lägga ett vinylgolv som är i träimitation, så läggs samma storlekar på plank men motivet på ådrorna från träet kan variera på samma sätt som i verkligheten. Detta gör att det ser riktigt bra ut, svårt att se och känna skillnaden från riktiga parkettgolv. Gå gärna in på Pinterest och få inspiration.

Lycka till med ditt val av vinylgolv!

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07