Heltäckningsmattor

Funderar du på att lägga in en heltäckningsmatta som gör ditt rum mer behagligt, mer ljudisolerat och bara allmänt mer mysigt? Då tänker du rätt! Vi har massor av olika heltäckningsmattor som är av fantastisk kvalitet till ett riktigt bra pris. Vi tycker att det är kanonkul med heltäckningsmattor och det är få byggprojekt som gör så stor skillnad och intryck med så lite arbetsmöda. Det är till och med så att du knappt behöver varken kunskap eller verktyg för att göra ett riktigt bra jobb, härligt eller hur! Fördelarna med heltäckningsmattor är många:

  • Golvet blir varmt och mjukt.
  • Väldigt enkelt att anlägga, behövs knappt några verktyg eller förkunskaper.
  • Alla heltäckningsmattor som säljs är enkla att underhålla och om du får en fläck kan du lätt torka bort utan att det syns några märken.
  • Lång livslängd

Självklart finns det lite småtips när man ska lägga in en matta och även vilka verktyg som är bra att ha. Om du ska lägga in en heltäckningsmatta så bör du ha följande saker hemma: mattkniv, dubbelhäftande tejp och ett riktigt bra måttband eller måttstock. När du mäter upp rummet, se till att ha en säkerhetsmarginal så att du slipper köpa en liten slatt för att du var lite snål med måtten. Köp sedan de önskade måtten.  Innan du lägger in heltäckningsmattan, sopa och dammsug golvet så att det blir så pass rent att du kan fästa den dubbelhäftande tejpen enkelt. Man behöver inte ha dubbelhäftande tejp men vi rekommenderar det så att mattan garanterat inte rör sig. Ta bort golvlisterna. När du satt dubbelhäftande tejp på golvet och lagt dit heltäckningsmattan är det dags att spika tillbaka listerna. Ny är ditt nya drömgolv färdigt.

Stort lycka till med din nya heltäckningsmatta!

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07