Om oss:

Välkommen till Golvslipning Stockholm. Vi förser Stockholms företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med prisvärd golvslipning.

Våra golvslipare har varit med länge i branschen och genom åren har de haft möjligheten att effektivisera golvslipningsprocessen.

Våra kunder efterfråga en perfekt slutresultat kombinerat med ett lågt pris. Vi har valt att fokusera stenhårt på dessa faktorer.

Det skadar inte heller att vi älskar vårt jobb. Inget går upp emot att se en kund när vi räddar ett golv som de har tänkt att byta ut till ett nytt.

Effektiva golvslipningarVi har effektiviserat vår arbetsprocess och arbetar efter en unik modell. Vårt arbetssätt gör att vi skapar minimal störning i ert hem, eller på ert företag eller i er bostadsrättsförening.

Vår golvfirma åtar oss både det lilla och stora uppdraget och vi gillar mixen av korta projekt tillsammans med länge projekt. Som grädde på moset har vi även fått en bred erfarenhet av olika projekt.

När ni anlitar oss får ni en checklista på vad ni ska förbereda för att golvslipningen ska gå så snabbt som möjligt. Vi vet hur jobbigt det kan vara att vara ifrån lägenheten och inte ha möjlighet att leva som vanligt. Därför gör vi allt för att slipningen ska gå så snabbt som möjligt.

Vi slipar både i Stockholm city och i kranskommunerna runt om Stockholm. När ni hör av er till oss pratar ni med engagerade personer som gör det där lilla extra för er.

golv


Hur går golvslipningen till?
När ni kontaktar oss kommer vi gärna ut och tittar på era golv. I vissa unika fall så finns det möjlighet att golvet inte går att slipa och då vill vi gärna titta på golvet. Vi lovar aldrig något som vi inte kan hålla och vi är transparenta ut mot våra kunder. Om det inte går att slipa hjälper vi även till med att lägga in nya golv. Om det går att slipa så lämnar vi ett pris direkt på plats.

Efter att ni har godkänt priset så planerar vi in arbetet. Ni kommer även få en kort checklista som beskriver små saker som ni kan göra för att golvslipningen ska gå extra snabbt.

Därefter påbörjar vi själva slipningen. I kombination med att vi slipar golvet så väljer ni ut en golvbehandling som passar era behov. Vi ger er alltid rådgivning på vilken behandling vi rekommenderar baserat på ert rum.

När golvslipningen är klar så behandlar vi golvet. Beroende på vilken behandling vi väljer tar det olika tid. Efter att behandling är klar gör vi tillsammans en besiktning. Allt klart!

Vi fixar era golv som nya och vi gör det riktigt billigt. Hör av er till oss så ger vi er en kostnadsfri rådgivning på både slipningen och behandlingen. 

 Affärsidé:

Privatkunder har länge varit vår starka sida. Vi vet att många vill lägga sina golv eller montera kakel och klinker på egen hand. 
Därför har vi under många år anpassat vårt sortiment och valt material som fungerar bra. Inget krångel med andra ord. Trä och laminatgolv ska vara lättlagda och passa perfekt. Limningsfritt laminatgolv t.ex. Click, click – så ligger det på plats, det går inte att göra fel.
Tätskikt i våtrum skall vara enkelt och arbetet skall inte innehålla mer moment än nödvändigt.
Ni förstår säkert vad vi menar!

Vi kan golv! Vi har många års erfarenhet av branschen.
Låt oss dela med oss av vårt kunnande och du kommer att känna dig stolt över ditt arbete och ditt val.
Behöver ni hjälp?
Naturligtvis får ni som vill ha hjälp med arbetet all den hjälp ni behöver genom att anlita någon av de erfarna hantverkare vi sammarbetar med

Golv du trivs med - Få gratis offert nu

Företaget

Golvslipare med flera års erfarenhet tillåter oss att uppfylla kundens förväntan. För oss så är det viktigaste grundlighet och noggrannhet på varje jobb litet som stort!

 

Vi erbjuder gratis rådgivning, besiktning och kostnadsförslag

 

Vi har genom noggranna tester av alla befintliga kvalitetsprodukter på marknaden kommit fram till vad som är tåligast och som står bäst emot slitage. Utifrån resultatet av våra tester så kan ni alltid lita på att vi använder de produkter som är absolut bäst på marknaden.

Vi utför arbetet i stor Stockholmoch angränsande län.

 

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07