Parkettslipning i Stockholm

Vi är specialiserade på parkettslipning och bearbetning och underhåll av alla typer av trägolv. Vi färgar, oljar, lackar och pigmenterar efter dina önskemål och behov. oljor och lacker enligt dina önskemål och behov. Nästan alla slitna gamla trägolv

kan vara som ny efter ett besök av golvkvarnen. Kunder som använder företag som är anslutna till Norges parkettslipförbund garanterar att arbetet utförs på ett handgjort sätt.

 

Såhär fungerar det:

Kontakt

Kontakta oss genom formuläret eller telefon

Offert

Få en pliktfri offert på parkettslipning

Slipning

Vi slipar golvet och städar undan allt samman när projektet är färdigt. Njut av ditt nya golv!

Parkettgolv:

Nästan alla slitna gamla parkettgolv kan bli som nya efter ett besök av oss. Frågan är bara vem som är mest sannolikt att göra jobbet och leverera det bästa möjliga resultatet.

Det bästa är att överlämna jobbet till en professionell, erfaren parkettslipare som kan hantera slipmaskiner och vet om alla olika behandlingsformer. Vi ger rätt professionell kunskap och är erbjuder konkurrenskraftiga priser. 

Förarbete
När vi känner till golvets eller trappans skick, kom vi överens om vad som ska sandas och behandlas. Är det viktigt att ta bort möbler och andra saker som finns på golven, täck med plast vid behov. Det är inte 100% dammfritt, men du kommer att bli förvånad över hur lite damm och städa processen är.

Slip-processen
Slipningsprocessen förändras inte mycket då och då, grovslipning, mellanliggande slipning och fin slipning. Huvudskillnaden ligger i hur grov / djup du måste slipa för att nå friskt trä. Olika golvtyper bestämmer också hur man ska avsluta med den fina slipningen innan man förbereder lack eller olja.

Maskiner vi använder
Vi har en modern och modern maskinpark som kan hantera alla typer av parkettgolv. Golv slipmaskiner för att hantera de stora ytorna och mindre handhål för användning längs väggar och hörn.

Damm varierar något från golv till golv, lamellparkett dammar ofta mindre än gamla trägolv. Maskinerna har egna dammsamlare och en dammsugare. På några gamla golv behöver vi använda skärare / rakhyvel och vinkelsliber för att avlägsna färg, lim och eventuellt matta rester. I dessa fall måste du räkna med lite damm och spån för att producera rent trä.

Om du kör med renovering, målning, gnistrande eller andra stora reparationer kan det vara värt att vänta med parkettslipning fram till slutet av projektperioden.

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07