Golvslipning i Värmdö

Näst intill alla trägolv kan ”räddas” genom en golvslipning. Det är mycket billigare och miljövänligare att välja slipning av golvet istället för att lägga nytt. Våra golvslipnings-tjänster kan kombineras tillsammans med olika golvbehandlingar som exempelvis: Färgning, Oljning, Pigmentering, Lackering (både oljebaserad och vattenbaserad lack).

Vi utför alla typer av reparationer till golvskador. Låt oss komma till en inspektion för att se vad som kan göras – vi har förvånat genom att rädda de mest skadade golven genom dammfri slipning

 

Vi slipar golv i Värmdö

Vi är en totalleverantör av allt inom golvtjänster. Idag är vi flera medarbetare i företaget med hög kunskap och omfattande erfarenhet på alla nivåer, och som är passionerade för vad de gör. Alla golvtyper och tjänster i branschen är representerade i sortimentet och kunderna är en blandning av industri, offentlig och privat.

Såhär fungerar det:

steg 1

Kontakt

Kontakta oss genom formuläret eller telefon

steg 2

Offert

Få en pliktfri offert på golvslipning

steg 2

Slipning

Vi slipar golvet och städar undan allt samman när projektet är färdigt. Njut av ditt nya golv!

Högsta slipningskvalitet!

Vi vill vara ett litet steg framåt när det gäller kundtillfredsställelse, och vill därför sträcka ut den lilla extra som behövs för att skilja sig från andra spelare.

Företagets övergripande mål är att sätta kunden i fokus och arbeta mot höga kvalitetsstandarder i alla processer. Kundreferenserna är många och bra.

Kunskapen om vilken utrustning, vilken kemi och vilken metod som ska användas på de olika våningarna, både för tillfälligt golvunderhåll och daglig rengöring, bygger på vår erfarenhet från arbete till och med golv. Vi har också en bra dialog med golvleverantörer och kemiska tillverkare, vilket ger oss en stor fördel i vårt jobb med ditt golv.

Goda resultater uppnås genom att vi ständigt arbetar med våra värderingar för att uppnå nöjda kunder:

  • Kvalitet och resultat
  • Åtagande och service
  • Miljömedvetenhet
  • Aktiv användning av tillverkare, grossister och leverantörer
  • Tänk på totalekonomi och långsiktig
  • Periodiskt golvunderhåll ger både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

Kontakta oss nu för mer information om vad vi kan göra med ditt golv.

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07