Mattläggning Stockholm

Har ni beslutat er för att lägga heltäckningsmatta hemma hos er, eller på jobbet? Låt oss hjälpa er att snabbt få mattläggningen gjord! Vi är experter på golv och mattor och hög branschkännedom och stor erfarenhet vad gäller bl.a. heltäckningsmattor.

Vi  erbjuder privatpersoner och företag med alla typer utav golvläggning oavsett material. Mattläggning är något vi många ofta efterfrågar i våtutrymmen och kontor då det är väldigt prisvärt och håller länge. Vi har även lång erfarenhet utav alla typer av golvläggning. Även mer speciella antistatiska material till rena produktionslokaler är vi vana att hantera. Inget golv blir bra utan ett professionellt utfört underarbete med bransch godkända produkter och konstruktioner. 

Att lägga en matta ger bostaden en maxad mysfaktor är ett en god investering. Vi lägger mattor i Stockholmstrakterna till konkurrenskraftiga priser. När du väljer att arbeta med oss så arbetar vi i 3 steg:

Steg 1: Kontakta oss och diskutera projekt. Här diskuterar vi datum, pris, 
Steg 2: Val av matta. Här får du välja vilken matta du tycker om mest. Vi hjälper dig såklart med rådgivning om vilka olika egenskaper mattorna har, skötselråd och vilken färg vi tror kommer att passa bäst etc.
Steg 3: Vi lägger mattan. Såklart till överenskommet pris och budget!

Mattlim:
Vid sanering av mattlim tas allt mattlim bort samtidigt som betonggolvet blir avjämnat. Detta medför att man i de flesta fall slipper spackla och utan väntetid kan lägga in en ny matta. Våra metoder sparar både tid och pengar.

heltäckningsmatta hotell
heltäckningsmatta

Få Gratis Offert Direkt

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07