Slipning av stengolv Stockholm

stengolv

Vi utför:

Omslipning/renovering av stengolv

Omslipning av ditt stengolv gör att golvet blir finare, mer lättskött och håller längre. Vi startar slipningen genom att ta den slitna ytan av stengolvet. 

På såsätt kommer stenens friska yta fram vilket ger ett fräscht och nytt intryck! Vi reparerar och spacklar eventuella sprickor som finns i golvet. Beroende på vilken yta (finish) ni vill få på ert stengolv, väljer ni sedan upp till 4 olika slipsteg. 

Nu har vi fått en jämn, portät och dammfri yta. Därefter väljer ni ytbehandling: såpa, olja eller vax. Vaxbeläggningen går att high-speeda. Med dessa olika metoder kan vi få golvet alltifrån sidenmatt till högblankt.

Om oss:
Hos oss finner ni alla typer av golv från Sveriges ledande golvleverantörer.Vi har kompetent personal som hjälper er att välja ett nytt golv.

Tveka aldrig att ta kontakt med oss! 
Vill Ni ha hjälp med att slipa stengolv, lägga in Ert nya golv kommer vi gärna hem till Er och lämnar en offert. Vi kan också slipa ert marmorgolv och polera det. Vill Ni slipa golvet själv har vi utrustning att hyra ut, alla tillbehör och en video som visar hur Ni gör.

Slipa Marmor Stockholm?
Marmor är ett speciellt material som kräver högsta graden av försiktighet. Vi har lång erfarenhet med slipning av marmorgolv och hjälper dig gärna med detta. När man slipar ett marmorgolv behöver man ha specialutrustning. 

Stenslipning Stockholm - Allt till sten betonggolvet

Stora projekt

I Golvslipning & Golvläggning Stockholm är man experter på golv. Detta inkluderar även sten och betonggolv.
– Vi formar, armerar och gjuter tusentals kvadratmeter golv per år runt om i hela Sverige, och vänder oss i huvudsak till privatpersoner byggföretag.

Det kan handla om golv i bland annat köpcentrum, industrilokaler och varuhus, och det rör sig ofta om stora och omfattande projekt. 

Vi lägger även golv i hårdbetong. Beställaren kan få en infärgad variant och välja bland ett tiotal olika kulörer. Det har dessutom en bättre slityta än ett vanligt betonggolv.

Vi utför golventreprenader med erfarenhet och kvalitet, alltid med kunden i fokus. Vi lägger alla sorters betonggolv i industrilokaler, lagerhallar, butiker och stormarknader. Vårt kontor finns i Stockholm. Men vi har hela Sverige som arbetsområde. Kontakta oss när du behöver hjälp med stenslipning!

Slipa Golv Stockholm? Tryck här!

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07