Korkgolv stockholm

När man talar om korkgolv så ska man komma ihåg att det inte bara finns en enda sorts korkgolv. Vi har för tillfället i alla fall två olika golv att välja bland. Dels är det ett som man kallar för korklaminat.

Ett annan namn som brukar användas är också vinylkomfort för den här typen av korkgolv. Det här golvet installeras som vilket annat laminatgolv som helst. Den andra sortens korkgolv som finns är den som kallas för Corcmaster. Corcmaster brukar ibland kallas för kork och plast och detta golv limmas när det läggs.

Man limmar det helt enkelt mot underlaget. Det som är viktigt när det gäller just det här golvet och läggningen av den är att man följer anvisningarna noga samt att man ser till att använda rätt lim för bästa resultat. Oavsett vilket av dessa golv man väljer så kan man säga att de båda är enkla att lägga och man klarar att göra det själv.

Korkgolv är en av de nya sakerna som nu finns ute på marknaden. Korkgolv har inte funnits lika länge att tillgå som en del andra golv men när det kom så blev det också mycket fort väldigt populärt. Kork är ju ett naturmaterial som gör att många blir förtjusta i det. Fördelarna med ett sådant här golv är många.

Det är framför allt mjukt och väldigt bekvämt. I och med den mjukheten som finns i detta golv så gör det att slammer och steg dämpas vilket till exempel är mycket smidigt om man har barn. Men en annan stor fördel är att golvet är mycket slitstarkt. Det är också mycket miljövänligt och för att få fram kork så behöver man idag inte en hugga ner ett träd vilket naturligtvis uppskattas av många. Jag tror att korkgolv kommer att bli ännu mer populära än de är idag.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-446 831 07

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07