Kakelsättare Stockholm

kakelsättning
slipa marmor stockholm

Vi hjälper dig att sätta kakel

Golv- och väggbeklädnader av keramik har ökat starkt de senaste åren. Inte bara för att det är ett slitstarkt och lättskött material, utan även för att många vill ha produkter som är miljövänliga.

Vi har mycket duktiga yrkesmän som kan hjälpa dig med installationen. Framförallt i badrum bör man låta en yrkesman utföra jobbet. Ni får gärna en kostnadsfri offert från oss, där vi även kan lämna pris på t.ex. värmegolv, VVS-arbete etc. så att ni kan få grepp om den totala kostnaden innan Ni bestämmer Er. 

Skall Ni lägga plattor i uterum, på terrasser och liknande är det viktigt att Ni väljer en frostbeständig platta, och i en miljö med mycket slitage är granit-keramik att föredra. 

Kom in till oss, prata keramik och låt oss hjälpa Er att välja rätt material. Hos oss hittar Ni även alla tillbehör Ni behöver. Dessutom kan Ni även hyra kakelskärare etc.
* Kakel
* Klinker
* Mosaik
* Sjösten
* Natursten
* Granit
* Marmor
* Tillbehör

djuprengöring av stengolv
kakel och plattor
kök plattsättare
kakel utomhus

Kakel och klinkers i Stockholm

Oavsett om det gäller kakelsättning för en ny-, till- eller ombyggnation eller renovering hjälper vi dig att snabbt och smidigt få en offert. Att sätta nytt kakel i badrum eller kök eller sätta kakel vid badrumsrenovering eller köksrenovering är något som merparten av befolkningen väljer att anlita professionell kakelsättare för. 

Vid exempelvis badrumsrenovering är det av absolut högsta vikt att fukt och väta inte tränger igenom.

Kakla inomhus
Att riva upp den gamla parketten eller heltäckningsmattan och byta ut denna mot ett par fräscha kakelplattor är ett populärt sätt att dels förgylla tillvaron, men också ett praktiskt sätt att underlätta vardagen vad gäller städning och hålla efter. Letar du efter någon som kan hjälpa dig med att kakla inomhus, exempelvis i hallen eller kanske i vardagsrummet? Lugn, vi hjälper dig!

Kakla om badrum
Planerar ni att kakla om badrummet? Att renovera badrummet är något som allt fler väljer att genomföra då de vill förnya i hemmet, att då kakla om badrummet är ett av de populäraste alternativen. 

När det då är dags att kakla om badrum är det ett måste som är av oerhörd stor vikt att ingen väta eller fukt kan tränga igenom och orsaka fuktskador i hemmet. 

Därför, när det kommer till att renovera eller kakla om badrum, använder sig nästan alla en lokal hantverkare eller kakelsättare i Sverige som vet vilka krav som ställs för ett bra och gediget arbete när det är dags att kakla om badrummet.

Kakla om kök
Går ni i renoveringstankar av köket? Funderar ni på hur ni kan piffa upp köket och återskapa den lyster som det en gång hade? Att kakla om köket är ett sätt för hur du återigen kan sätta köket som den självklara medelpunkten i huset. 

När du ska kakla om kök är det är högsta prioritet att väta och fukt inte kan tränga igenom, då detta kan skapa stora problem i form av fukt- och vattenskador på ert hus. Därför är ett starkt tips att anlita en professionell kakelsättare eller hantverkare som har erfarenhet av att kakla om kök enligt den Svenska byggnormen.

Kakla utomhus
Är det dags för ett nytt utomhusprojekt? Söker ni efter hantverkare och kakelsättare i Sverige som kan hjälpa till att piffa upp er utomhusmiljö på ett snyggt och kostnadseffektivt sätt. 

Att kakla utomhus växer allt mer och mer, ex. uterum där man ersätter platsmatten eller trägolvet med stiliga och lättskötta kakelplattor. Funderar ni på att kakla utomhus så är ni varmt välkomna att kontakta oss för gratis rådgivning och offert!

Hos oss hittar ni snabbt och smidigt i kakelsättare som kan hjälpa er med bl.a. kakelsättning för badrumsrenovering, köksrenovering m.m. Oavsett om ni söker en kakelsättare för att kakla badrum eller kakla om köket så ser vi till att ni kommer i kontakt med den kakelsättare som lämpar sig bäst för ert kakelprojekt.

Välj vart och vad du behöver hjälp med samt en kortfattad beskrivning av ert kakeluppdrag så kommer erfarna kakelsättare att kontakta med kostnadsförslag. 

 

Såhär fungerar det:

steg 1

Kontakt

Kontakta oss genom formuläret eller telefon

steg 2

Offert

Få en pliktfri offert på golvslipning

steg 2

Slipning

Vi slipar golvet och städar undan allt samman när projektet är färdigt. Njut av ditt nya golv!

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07