Ett plastgolv kanske inte låter så kvalitativt men det är det. Detta är ett mycket bra golv som både är lättskött och som håller länge. Har ni sett sådana där svartvita golv men rutor? Jag tycker att sådana här golv är så snygga och jag skulle så gärna vilja ha ett sådant. Nu funderar jag på att lägga ett sådant i mitt kök. Jag läste lite om hur man skulle gå till väga när man ska lägga ett sådant här golv och kom fram till att det alltid är bra att ta bort alla lister bland annat när man ska lägga ett sådant här golv för att få det allra bästa resultatet. Det som är så positivt med att lägga en plast matta är att man kan lägga den direkt på den gamla golvunderlaget och då slipper man faktiskt limma eller något alls. Detta är ju verkligen praktiskt.

Få Offert

Få offert

Tack, ditt meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Om du hellre önskar att ringa så är vårat telefonnummer:

08-446 831 07